Op het podium, van links naar rechts: Kees van Giessen (vv RWB Waalwijk), Corry Havelaar (BaLaDe), Mirjam Klerx en Colina Maas (PSV De Paardenvriend) en presentator Thomas van Vliet. Voor het podium, van links naar rechts: Ingrid de Waal, Marina Bosschee, Helene van Beers, Ton Emmers (namens Platform Inclusief Waalwijk, bestaande uit 11 deelnemers), wethouder Dilek Odabasi, Rinske van Duifhuizen (gemeente Waalwijk) en wethouder Sheila Schuijffel.

De vakjury verkoos Platform Inclusief Waalwijk als winnaar van de Waalwijk Inspiratieprijs 2022 met als thema Verbinding. Colina Maas en Mirjam Klerx van Paardensportvereniging De Paardenvriend werden tweede in de verkiezing; Corry Havelaar, vrijwilligster bij BaLaDe en Kees van Giessen van het G-team van vv RWB Waalwijk delen de derde plaats.

De winnaars kregen afgelopen zondag tijdens het GO Waalwijk Festival uit handen van wethouder Dilek Odabasi de prijzen en oorkondes uitgereikt. 

  • Burgemeester Ausems in bestuur VNG

    Vandaag is burgemeester Sacha Ausems benoemd als lid van het algemeen bestuur van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

  • Vermoedelijk rattengif Noordstraat

    Vandaag, vrijdag 2 december, kwam een melding binnen dat er vermoedelijk rattengif in de Noordstraat in Waalwijk rondom de appartementencomplexen ligt.

  • Vuurwerkoverlast

    Meld vuurwerkoverlast bij de gemeente via de Fixi app.